Lahjoita meille

Tahto ottaa vastaan suomalaisen liikunnan ja urheilun historiaan ja nykypäivään liittyviä esineitä, valokuvia ja asiakirjoja.

Kokoelmiimme voidaan liittää aineistoa, joka on urheiluhistoriallisesti ainutlaatuista tai edustavaa jonkin aikakauden, ilmiön tai urheilulajin kehitysvaiheen kannalta. Keräämme aktiivisesti myös urheilun lähihistoriaan ja nykyilmiöihin liittyvää materiaalia. Päämääränä on, että kokoelmamme kuvastavat suomalaisen urheilun monimuotoisuutta ja urheilun merkitystä suomalaisille.

Mikäli haluat lahjoittaa aineistoasi meille, ota yhteyttä kokoelmapalvelumme henkilökuntaan ja kerro tarkemmin hallussasi olevasta aineistosta. Olennaisia tietoja ovat aineiston sisältö, määrä, kunto ja ikä sekä sijaintipaikkaan ja käyttäjään liittyvät tiedot. Otamme mielellämme vastaan myös kuvia aineistosta.

Lahjoitustarjous kirjataan ylös ja sen hyväksymisestä päättää vähintään kaksi henkilöä. Mikäli aineisto otetaan vastaan, lahjoittajan kanssa tehdään kirjallinen sopimus.

LISÄTIETOJA:
tahto(at)tahtocom-staging.test.cchosting.fi
puh. (09) 434 2250

LAJILIITOT, SEURAT JA MUUT URHEILUJÄRJESTÖT

Tallennamme lajiliittojen, urheiluseurojen ja muiden urheilujärjestöjen aineistoja kuten pöytäkirjoja, toimintakertomuksia ja kirjeenvaihtoa. Otamme vastaan myös ylimpien sarjatasojen ottelupöytäkirjoja sekä Suomen urheilun kannalta keskeisiä esineitä ja valokuvia.

HENKILÖT

Meille voi lahjoittaa suomalaisessa urheilussa merkittävällä tavalla vaikuttaneiden henkilöiden kuten urheilujohtajien ja valmentajien asiakirjoja ja valokuvia. Kansainvälisen tason urheilijoilta otamme vastaan suoritusvälineitä, palkintoja, varusteita, urheiluvaatteita, valokuvia sekä asiakirjoja kuten harjoituspäiväkirjoja ja -ohjelmia, keskeisiä sähköposteja, kirjeenvaihtoa ja matkakertomuksia.

HANKINNASSA NYT

Juuri nyt keräämme erityisesti suomalaisen liikunnan ja urheilun lähihistorian ilmiöihin liittyviä esineitä, asiakirjoja ja valokuvia.

ARKISTON JÄRJESTÄMINEN

Arvostamme järjestettyjä arkistoja. Tässä ohjeita joiden avulla saat arkistosi kuntoon ennen lahoittamista.