NÄYTTELY SINULLE?

Käsikirjoitamme ja tuotamme näyttelyjä suomalaiseen liikuntaan ja urheiluun liittyen tilauksesta Suomeen ja ulkomaille. Eli meiltä voit ostaa näyttelyn. TAHDOLLA on laaja kokemus kaikenkokoisista näyttelytuotannoista yksittäisistä vitriineistä valokuvanäyttelyihin, erilaisiin näyttelyseinäkkeisiin, messuosastoihin, aina satojen neliömetrien kokoisiin erikoisnäyttelyihin.

Näyttelyhankkeiden kustannukset riippuvat esimerkiksi näyttelyn laajuudesta, tila- ja materiaaliratkaisuista, teknisistä ratkaisuista ja graafisesta suunnittelusta ja markkinoinnin tavoista. Näyttelysuunnittelu alkaa aina yhdessä tehtävällä tavoite- ja tilamäärittelyllä. Hyvällä esisuunnittelulla päästään tarjouspyyntövaiheessa realistiseen budjettiin. Voimme tuottaa tilauksesta kustannustehokkaasti myös näyttelykonsepteja ja käsikirjoituksia, jotka voivat edeltää seuraavassa vaiheessa tehtävää arkkitehtuuri- ja ilmemäärittelyä.

Näyttely on hyvä tapa esitellä yhteisön historiaa tai nykypäivää, ja siihen voidaan yhdistää eri aisteja tavoittavia teknisiä ratkaisuja. Näyttelysuunnittelumme kantava linja on tunteen välittäminen, sillä urheilu, jos mikä, on täynnä tunteita.

TAHDON päänäyttelyssä on esillä presidentti Mauno Koiviston urheiluvälineitä. Kuva: TAHTO/Jari Salo