Tule meille

Olemme avoinna

Näyttelyt ovat avoinna:

ma, ti, ke ja pe

10-18

to

10-19

la ja su

11-17

Kirjasto ja arkisto:

ma, ti ja pe

10-18

ke ja to

10-19

la ja su

suljettu

Näyttelyt

Vaihtuva näyttely suljettu 12.12.

klo 12-18

24.12.-26.12.

suljettu

1.1.

suljettu

 

Olympiastadionin vierailijakeskuksen, tornin ja Bistron aukioloajat poikkeavat TAHDON aukioloajoista. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä. 

Kirjasto ja arkisto:

24.12.-1.1.

suljettu

Pääsymaksut näyttelyihin

VOIT OSTAA MYÖS YHTEISLIPUN TAHDON NÄYTTELYIHIN JA STADIONIN TORNIIN!

AIKUISET15 €
ALLE 18-VUOTIAATvapaa pääsy
OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET, VARUSHENKILÖT, SIVIILIPALVELUSHENKILÖT, TYÖTTÖMÄT10,00 €
RYHMÄLIPPU (YLI 10 HENKEÄ)10,00 €
SISÄÄNPÄÄSY MUSEOKORTILLA, HELSINKI CARDILLA JA HELSINKI CITY PASSILLAvapaa pääsy
MUSEOKORTTI69,50 €/76,00 €
VEIKKAUSKORTILLA MAANANTAISIN, KAKSI YHDEN HINNALLA15,00 €
YHTEISLIPPU TAHTO JA STADIONIN TORNI (yhteislippua ei voi ostaa kulttuurieduilla)18,50 € / 13 €

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit, yleisimmät luottokortit, Museokortti, Helsinki Card, Helsinki City Pass, MobilePay, Smartum, Edenred ja e-Passi.

Veikkauksen Etuasiakkaat voivat ostaa maanantaisin TAHDON näyttelyihin kaksi lippua yhden hinnalla. Lunasta etusi TAHDON lipunmyynnissä näyttämällä Veikkaus-korttiasi tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvää mobiilikorttia.

Saapuminen

Sisäänkäynti TAHTOON Olympiastadionin tornin puoleiselta sivulta, Tornipihan yläosasta.

TAHTOON saavut helpoiten julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä tai jalan. Kannustammekin käyttämään näitä oman auton sijaan. Tarkemmat tiedot julkisista yhteyksistä ja pysäköinnistä löydät alta.

TAHTO

Olympiastadion
Paavo Nurmen tie 1
00250 Helsinki

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

Pysäköintipaikat

Lähimmät parkkipaikat sijaitsevat stadionin Tornipihalla. Pysäköinti on maksullista, ja tapahtumat aiheuttavat poikkeuksia stadionin alueen pysäköintimahdollisuuksiin. Helsingin kaupungin maksullisia parkkipaikkoja on Urheilukadulla, Mäntymäen kentällä ja Töölön kisahallin edustalla. Helsingin jäähallilla voi pysäköidä maksutta neljän tunnin ajan. Jäähallin tapahtumapäivinä pysäköinti maksullista.

Julkiset yhteydet

Urheilumuseoon pääsee sujuvasti sekä bussilla että raitiovaunulla. Lähimpiä pysäkkejä ovat Töölön Kisahalli, Töölön kirjasto, Ooppera, ja Auroran sairaala. Katso lisää HSL:n Reittioppaasta.

Liikkumisesteisen pysäköinti

Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen haltijoille varattuja pysäköintipaikkoja löytyy TAHDON läntiseltä sivustalta. Saapuessasi Paavo Nurmen tietä pitkin TAHTOON, hiljennä Olympiastadionin tornin juurelle ja käänny siitä vasemmalle kevyen liikenteen väylälle. Aja loiva mäki varoen ylös. Tämän jälkeen näet TAHDON pääovet oikealla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen haltijoille varatut pysäköintipaikat talon vasemmassa päädyssä.