SISÄLTÖPALVELU

Tarvitsetko tietoa suomalaisesta liikuntakulttuurista – me autamme. TAHDON sisältöpalvelu toteuttaa vuosikymmenten kokemuksella pienet ja suuremmat sisällöntuotannot, selvitykset ja tutkimukset. Tuotamme artikkeleita, kirjoja, verkkosivujen sisältöosia, tilastoja, tositarinoita ja kaikkea muuta, mihin Wikipedia ei riitä.

Asiantuntijamme käytössä ovat ainutlaatuiset kokoelmamme sekä henkilöverkosto. Tiedämme keneltä voi kysyä, jos erilaisista kirjallisista lähteistä joku asia ei selviä.

Olemme Suomen olympiakomitean pitkäaikainen tietopalvelun tuottaja. Teemme olympiakisoihin liittyen Suomen viralliset kisaoppaat ja mediaoppaat sekä jatkuvaa Suomen urheilun menestysseurantaa, josta julkaistaan myös avointa verkkoversiota.

Toimitamme eri medioille tilauksesta erilaisia tausta-aineistoja kisalähetysten selostuksia varten. Esimerkiksi olemme koostaneet jo vuosien ajan jääkiekon MM-kisoihin kaikkien maiden ja pelaajien tausta-aineistopaketit selostajien työn helpottamiseksi.

TAHDON omassa julkaisusarjoissa, Suomen urheilumuseosäätiön julkaisuja sekä Suomen urheilumuseosäätiön tutkimuksia, on ilmestynyt yhteensä kymmeniä nimekkeitä.

TAHDON asiantuntijat toimivat vuosittaisen Urheilugaalan tuotannon taustalla avustaen eri palkintokategorioiden taustoittamisessa ja esittelyjen tuottamisessa äänestyksiin ja tv-lähetyksiin.

TAHDON tietopalvelun tuottama Pariisin olympiakisojen kisaopas on nyt luettavissa.

TUTUSTU KISAOPPAASEEN

OTA YHTEYTTÄ

 • Matti Hintikka

  Tietopalvelukoordinaattori

  Tietopalvelujen myynti ja toteutus, kirjasto- ja lehtipalvelut

  Puh 041 538 3854
 • Vesa Tikander

  Erityisasiantuntija

  Tietopalvelujen toteutus, kirjasto- ja lehtipalvelut

  Puh 044 783 4594