14.9.2022

Urheilumuseo on nyt Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO – Veikkaus pääkumppaniksi

  • Uutiset

TIEDOTE 14.9.2022

Kesäkuussa lanseerattu uusi Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on saanut upean startin. Loistavan huomion saanut lanseeraus saa iloista jatkoa, kun Veikkaus ja TAHTO julkistavat uuden pääkumppanuustasoisen yhteistyön.

Maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen kokonaisuus ja liikuntakulttuurin monipuolisuutta korostava brändin muutos on uusi vaihe Helsingin Olympiastadionille viiden vuoden tauon jälkeen vuonna 2020 palanneen Urheilumuseon toiminnassa.

”Urheilumuseo on pitkään ollut tärkeä toimija laajemmassa urheilun ja kulttuurin ekosysteemissä. Olemme kasvaneet viime aikoina tehtyjen muutosten jälkeen Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskukseksi. Meistä on tullut aktiivinen toimija, joka tekee asioita yhdessä asiakkaiden, urheiluyhteisön, median, yrityskumppaneiden, oppilaitosten, tiedeyhteisöjen, julkisten rahoittajien ja kulttuurilaitosten kanssa. Tämän työn mahdollistamisessa Veikkauksella on ollut yhteistyökumppanina keskeinen rooli”, sanoo TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori.

TAHDON yhteinen tehtävä Veikkauksen kanssa on kasvattaa urheilun ja liikunnan arvostusta koko yhteiskunnassa, jossa niiden rooli hyvinvoinnin, yhtenäisyyden ja myönteisten elämysten tuottajana muun muassa Veikkauksen asiakkaille on keskeinen. Tämä työ jatkuu uuden yhteistyösopimuksen kautta.

Veikkauksen yhteyspäällikkö Ville Peltoniemi korostaa yhteistyön sosiaalisen vastuun merkitystä.

”TAHTO avaa monipuolista liikuntakulttuurin elämää ja mahdollisuuksia kaiken ikäisille ihmisille, koululaisille, opiskelijoille, urheilun suurkuluttajille sekä ensimmäistä harrastustaan arpoville. Haluamme olla mukana mahdollistamassa tätä käynnissä olevaa kehityssuuntaa. Yhteistyön ytimessä piilee se urheilun ja liikunnan erityinen voima, joka tuo ihmisiä yhteen ja tuo meille iloa elämään”, toteaa Ville Peltoniemi.

Yhteistyö näkyy Veikkauksen asiakkaille ja sidosryhmille monipuolisesti eri kanavissa ja etuina asiakkaille. Veikkauskortilla pääsee maanantaisin TAHTOON kaksi yhden hinnalla.

Lisätietoja:

Jukka-Pekka Vuori
johtaja
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
jukka-pekka.vuori@tahtocom-staging.test.cchosting.fi
puh. 050 598 7064

Ville Peltoniemi
yhteyspäällikkö
Veikkaus
ville.peltoniemi@veikkaus.fi
puh. 050 505 1232