10.5.2023

LAPPSETILLE SPORTS LEGACY TUNNUSTUS

  • Tapahtumat ja yleisöopastukset

  • Uutiset

TIEDOTE 10.5.2023

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on luovuttanut suomalaiselle Lappset Group Oy:lle Finnish Sports Legacy tunnustuksen.

TAHDON Finnish Sport Legacy tunnustus luovutetaan yritykselle merkittävästä työstä suomalaisen liikunta- ja urheilukulttuurin eteen. Lappset Group Oy on yli 50 vuoden ajan omistautunut leikin ja liikkumisen edistämiseen. Lappset lisää yhteiskuntaan hyvinvointia luomalla innostavia alueita, jotka ruokkivat mielikuvitusta, edistävät oppimista, kunnioittavat ympäristöä ja ovat kannustaneet suomalaisia aktiivisuuteen. 

TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori alleviivaa Lappsetin merkitystä suomalaisessa urheilu- ja liikuntakulttuurissa:

  • Olemme itse nähneet käytännössä mikä merkitys Lappsetin ratkaisuilla on ollut ihmisten aktivoimisessa. Olemme yhteistyössä saaneet muutettua TAHDON näyttelykokemuksen liikunnalliseksi, jopa hikoiluttavaksi kokemukseksi. 

Lappsetille luovutetun tunnustuksen kunniaksi suuren suosion saanut ulkokuntosalitempaus TAHDON edustalla sai jatkoa. Kevään ajan TAHDON edustalla treenaamisen mahdollistaneet Lappset Sisu Fitness -kuntoilulaitteet poistuivat hetkeksi Olympiastadionin suurtapahtumien tieltä ja ulkokuntosali palasi juhannusviikolla samalle paikalle ja olivat kaikkien käytettävissä aina 28.7.2023.

Lappsetin johtajan Erkki Ikäheimon mukaan Lappsetin pyrkimys ihmiskunnan aktivoimiseen näkyy kaikessa toiminnassa:

  • Lappsetin unelmana on vahvistaa miljardin ihmisen sydämen sykettä vuoteen 2030 mennessä. Mahdollistamalla kaikille vapaaseen käyttöön ulkokuntosali Tahdon edustalle Olympiastadionille vie meitä taas askeleen kohti tätä unelmaa.

Lisätietoja:

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
Jukka-Pekka Vuori, johtaja
Puh. 050 598 7064

Lappset Group Oy
Erkki Ikäheimo, johtaja
Puh. 040 535 9962

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen ydin on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyvät Urheilumuseon näyttelyt, tietopalvelu ja arkisto. TAHDOSSA toimii myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista.

Lappset on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia, inklusiivisia ja kestäviä leikki- ja liikuntapaikkavälineitä, teemapuistoja sekä puisto- ja kadunkalusteita kansainvälisille markkinoille. Lappset on toimialansa edelläkävijä teknologisten leikki- ja liikuntatuotteiden markkinoilla. Sen tuotteita viedään yli 60 eri maahan eri puolille maapalloa. www.lappset.fi