20.5.2024

TAHTO: Tilavuokraus ja kokouspalvelut

  • Uutiset

Näyttelytila

Miksi valita historiallinen tila tapahtumallesi?

Historialliset tilat tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön erilaisille tapahtumille. Meillä on kunnia toimia tiloissa, jotka henkivät historiaa ja tarjoavat inspiroivan taustan niin yritystapahtumille kuin yksityisjuhlillekin. Historiallisessa ympäristössä järjestetty tapahtuma ei ole vain kokous tai juhla, vaan se on elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

TAHDON ja siellä toimivan urheilumuseon tilat olympiastadionilla ovat täynnä tarinoita, jotka ne tuovat tapahtumaasi syvyyttä ja merkityksellisyyttä. Olipa kyseessä sitten tuotejulkistus, seminaari tai perhejuhlat, historiallinen miljöö luo puitteet, jotka tekevät hetkestä unohtumattoman.

Tilan monipuolisuus ja muunneltavuus

Kun etsit tilaa tapahtumallesi, monipuolisuus ja muunneltavuus ovat avainasemassa. Tilamme taipuvat moneen ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä intiimi kokous tai suuri gaalaillallinen, löydät meiltä sopivan vaihtoehdon.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman alusta loppuun. Tarjoamme teknisen tuen ja neuvot parhaista järjestelytavoista, jotta tapahtumasi sujuu moitteettomasti ja vaivattomasti.

Ympäristöystävälliset tilaisuudet

Ympäristön huomioon ottaminen on tärkeää, ja me olemme sitoutuneet tarjoamaan kestäviä ratkaisuja tapahtumillesi. Käytämme uudelleenkäytettäviä ja kierrätettäviä materiaaleja, ja suosimme paikallisia palveluntarjoajia vähentääksemme tapahtuman hiilijalanjälkeä.

Näyttelytoiminnassamme pyrimme myös minimoimaan ympäristövaikutukset. Tämä tarkoittaa, että voit järjestää tapahtuman meillä hyvällä omallatunnolla, tietäen että teet ympäristöystävällisen valinnan.

Elämyksellisyys ja kulttuuriperinnön vaaliminen

Meille on tärkeää, että tapahtumasi ei ole vain tilaisuus, vaan kokonaisvaltainen elämys. Tarjoamme puitteet, joissa kulttuuriperintö ja moderni palvelu kohtaavat toisensa. Tapahtumasi yhteydessä voit tarjota vieraillesi mahdollisuuden tutustua urheilun ja liikunnan historiaan ainutlaatuisessa ympäristössämme.

Tiloissamme järjestetty tapahtuma antaa vieraillesi mahdollisuuden kokea ja oppia uutta samalla, kun he nauttivat juhlasta tai kokouksesta. Tämä lisää tapahtuman arvoa ja tekee siitä merkityksellisen niin järjestäjälle kuin osallistujillekin.

Tilamme ovat oikeat juuri sinulle, joka etsit ainutlaatuista ja merkityksellistä tilaa tapahtumallesi. Tilamme tarjoavat paitsi historiallisen ympäristön, myös modernit palvelut ja kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut.

Kysy lisää tilojemme käytöstä ja pyydä tarjous!

  • Pia Arvo

    Hallintokoordinaattori

    Hallinto ja talous, tilavuokraus, asiakastilaisuudet

    Puh 040 532 1688

Aiheeseen liittyvät artikkelit