18.5.2024

Tilavuokraus Helsinki: Kokouspäivä TAHDOSSA

  • Uutiset

Sylvi Saimo -sali

Kokouspäivän järjestäminen urheiluhistorian ympäröimänä

Kun suunnittelet kokouspäivää, ympäristöllä on suuri merkitys. Meidän tilamme Olympiastadionilla tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön, jossa historia ja nykyaika kohtaavat. Kokouspäivän viettäminen urheilun ja liikunnan merkkipaalujen keskellä inspiroi ja motivoi osallistujia aivan uudella tavalla.

Meidän tiloissamme voit järjestää kokouksia, seminaareja tai työpajoja, joissa hyödynnetään urheilumuseon tarjoamia stimuloivia elementtejä. Esimerkiksi taukojen aikana kokousvieraiden on mahdollista tutustua näyttelyihimme, mikä tuo päivään myös kulttuurista ja historiallista syvyyttä.

Palvelut kokouspäivänne onnistumiseksi

Me ymmärrämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä kokouspäivän onnistumisen kannalta. Tarjoamme kattavat palvelut alkaen modernista AV-tekniikasta aina herkullisiin catering-vaihtoehtoihin yhdessä Bistro Stadionin kanssa. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että kaikki tekniset ja käytännön järjestelyt sujuvat moitteettomasti, jotta voitte keskittyä itse kokouksen sisältöön.

Lisäksi, meidän vastuullisuusperiaatteemme mukaisesti, kaikki järjestelyt tehdään ympäristöä kunnioittaen. Pyrimme minimoimaan kokouspäivän ympäristövaikutukset muun muassa kierrättämällä ja käyttämällä uudelleen materiaaleja, sekä valitsemalla kestävän kehityksen mukaisia tuotteita.

Yhdistä kokouspäivä urheilukulttuurin elämyksiin

Kokouspäivän yhteydessä on mahdollista järjestää opastettuja kierroksia näyttelyissämme, jotka tarjoavat kiehtovan katsauksen suomalaisen urheilun historiaan ja nykypäivään. Tämä ei ainoastaan rikasta kokouspäivää, vaan antaa myös osallistujille ainutlaatuisia oivalluksia ja keskustelunaiheita.

Urheilun suuret hetket ja tarinat voivat toimia loistavina esimerkkeinä ja metaforina monissa liiketoiminnan konteksteissa, kuten tiimityössä, tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa sekä kestävyydessä ja innovaatioissa. Näin ollen, kokouspäivä meillä ei ole vain tapaaminen, vaan kokonaisvaltainen elämys, joka jättää pysyvän vaikutuksen.

Kun valitset meidät kokouspäivänne pitopaikaksi, saatte käyttöönne paitsi toimivat ja inspiroivat tilat, myös mahdollisuuden sukeltaa syvälle suomalaisen urheilun sydämeen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton kokouspäivä!

Pyydä tarjous!

  • Pia Arvo

    Hallintokoordinaattori

    Hallinto ja talous, tilavuokraus, asiakastilaisuudet

    Puh 040 532 1688

Aiheeseen liittyvät artikkelit