12.6.2024

Tilavuokraus Helsingissä: Kokouspäivä TAHDOSSA

  • Uutiset

Monipuoliset tilat kokouksille ja tapahtumille

Helsingissä sijaitseva TAHTO tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille ja tapahtumille. Tilamme ovat monipuoliset ja muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suurempi seminaari. Sijaintimme Olympiastadionilla tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille.

Tilojemme varustelu on huippuluokkaa, ja ne on suunniteltu tukemaan tehokasta työskentelyä. Käytettävissä on moderni AV-tekniikka, joka mahdollistaa sujuvat esitykset ja etäyhteydet. Lisäksi tiloissamme on mukavat istuimet ja riittävästi tilaa liikkua, mikä tekee kokouspäivästä miellyttävän kokemuksen kaikille osallistujille.

Helppo saavutettavuus ja pysäköinti

TAHTO sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Olympiastadionin läheisyys tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, ja alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Tämä tekee kokouspäivän järjestämisestä vaivatonta ja stressitöntä, kun osallistujat voivat saapua paikalle sujuvasti.

Julkisen liikenteen käyttäjille on tarjolla useita bussilinjoja ja raitiovaunuja, jotka pysähtyvät aivan stadionin läheisyydessä. Myös pyöräilijät on huomioitu, ja alueella on hyvät pyöräilyreitit sekä pyöräparkit. Tämä monipuolinen saavutettavuus tekee TAHDOSTA erinomaisen valinnan kokouspaikaksi.

Inspiroiva ympäristö

TAHDON tilat sijaitsevat Olympiastadionin historiallisessa ympäristössä, mikä luo inspiroivan ilmapiirin kokouksille ja tapahtumille. Urheilun ja liikunnan historiaa huokuvassa ympäristössä on helppo löytää uusia ideoita ja näkökulmia. Tämä ainutlaatuinen miljöö tekee kokouspäivästä erityisen ja mieleenpainuvan kokemuksen.

Tilojemme yhteydessä olevat näyttelyt tarjoavat mahdollisuuden tutustua urheilun ja liikunnan historiaan kokouspäivän lomassa. Tämä toimii erinomaisena taukotoimintona, joka virkistää mieltä ja antaa uutta energiaa päivän haasteisiin. Näyttelyt ovat suunniteltu niin, että ne tarjoavat kiinnostavaa sisältöä kaikenikäisille ja -taustaisille vierailijoille.

Joustavat tilaratkaisut

TAHDON tilat ovat muunneltavissa monenlaisiin tarpeisiin, mikä tekee niistä ihanteelliset erilaisille tapahtumille. Kaikki tilamme ovat varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että voimme räätälöidä tilat juuri teidän tarpeidenne mukaan.

Tilojemme muunneltavuus tarkoittaa myös sitä, että voimme tarjota erilaisia istuinjärjestelyjä ja pöytämuotoja. Tämä tekee tiloistamme monikäyttöiset ja sopivat niin perinteisiin kokouksiin kuin luoviin työpajoihin. Joustavat tilaratkaisut takaavat, että voitte keskittyä olennaiseen ja saada parhaan mahdollisen hyödyn kokouspäivästänne.

Asiantunteva henkilökunta

TAHDON henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja varmistamaan, että kokouspäivänne sujuu moitteettomasti. Meillä on pitkä kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja osaava henkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Voitte luottaa siihen, että kaikki yksityiskohdat hoidetaan ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Henkilökuntamme on myös valmis auttamaan teknisten laitteiden käytössä ja tarjoamaan tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tämä varmistaa, että voitte keskittyä itse kokouksen sisältöön ilman huolta teknisistä yksityiskohdista. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu tekee kokouspäivästä sujuvan ja miellyttävän kokemuksen kaikille osallistujille.