26.1.2023

Talvilomalla TAHTOON!

  • Tapahtumat ja yleisöopastukset

Lapsia hiihtokoulussa 1960-luvulla

Kulttuurikeskus tarjoaa talvilomaviikoilla 8, 9, ja 10 monenlaista ohjelmaa koko perheelle! Alle 18-vuotiaat pääsevät TAHTOON aina ilmaiseksi ja meillä käy myös Museokortti.

TAHDON toiminnallisissa näyttelyissä riittää tekemistä: haasta itsesi Loop-hyppypelissä, testaa reaktionopeutesi, juokse kilpaa juoksumatolla tai pelaa jalkapalloa kaverin kanssa!

Menneen talven lumet -näyttelyyn on tarjolla lasten omatoiminen rastireitti, jonka rastit on merkitty näyttelyyn suunnistusmerkein. Jokaisella rastilla on pieniä retkeilyyn, luontoon ja suunnistukseen sekä ilmastonmuutokseen liittyviä tehtäviä. Rastiseikkailuun osallistujat voivat hakea museon aulasta pienen luontoretkelle sopivan yllätyksen. Palkintoja jaossa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Päänäyttelyyn taas voit tutustua omatoimisen museosuunnistuksen avulla. Myös suunnistukseen osallistuneet saavat lipunmyynnistä pienen palkinnon.

Lasten Liiku ja leiki -opastukset:

Osallistu soihtuviestiin ja ryhdy rytmiseksi voimistelijaksi! Lasten toiminnallisella Liiku ja leiki -opastuksella tutustutaan oppaan johdolla TAHDON päänäyttelyyn. Kierros sopii erityisesti 5–9-vuotiaille. Kesto n. 30 min. Ei ennakkoilmoittautumista. Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy, muut mukaan pääsylipulla tai Museokortilla.

Ti 21.2. klo 12
Ke 22.2. klo 12
Ti 1.3. klo 12

Tervetuloa!