27.2.2023

Talvilomalla TAHTOON!

  • Tapahtumat ja yleisöopastukset

Lapsia hiihtokoulussa 1960-luvulla

Kulttuurikeskus tarjoaa talvilomaviikoilla 8, 9, ja 10 ohjelmaa koko perheelle! Alle 18-vuotiaat pääsevät TAHTOON aina ilmaiseksi ja meillä käy myös Museokortti.

TAHDON toiminnallisissa näyttelyissä riittää tekemistä: haasta itsesi Loop-hyppypelissä, testaa reaktionopeutesi, juokse kilpaa juoksumatolla tai pelaa jalkapalloa kaverin kanssa! Päänäyttelyyn on kiva tutustua omatoimisen museosuunnistuksen avulla

Menneen talven lumet -näyttelyyn on tarjolla lasten omatoiminen rastireitti, jonka rastit on merkitty näyttelyyn suunnistusmerkein. Jokaisella rastilla on pieniä retkeilyyn, luontoon ja suunnistukseen sekä ilmastonmuutokseen liittyviä tehtäviä. Rastiseikkailuun osallistujat voivat hakea museon aulasta pienen luontoretkelle sopivan yllätyksen. Palkintoja jaossa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lasten Liiku ja leiki -opastukset talvilomalla:

Osallistu soihtuviestiin ja ryhdy rytmiseksi voimistelijaksi! Lasten toiminnallisella Liiku ja leiki -opastuksella tutustutaan oppaan johdolla TAHDON päänäyttelyyn. Kierros sopii erityisesti 5–9-vuotiaille. Kesto n. 30 min. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ma 20.2. klo 12
Ti 21.2. klo 12
Ke 22.2. klo 12
Ti 28.2. klo 12
Ke 1.3. klo 12

Avoin yleisöopastus päänäyttelyyn, TAHDON tarinaan:

Ti 21.2. klo 14

Opastuksille ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääsee pääsylipulla tai Museokortilla. Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy.

Näe koe ja elä TAHTO!