4.11.2022

Taksi Helsinki tuo urheilijamestarit turvallisesti TAHTOON

  • Uutiset

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO ja Taksi Helsinki ovat aloittaneet ainutlaatuisen kumppanuuden, jonka myötä suomalaiset pääsevät kurkistamaan urheilun menestystarinoiden taakse. Yhteistyö starttaa kolmen jakson videosarjalla, jossa maailmalla menestyneet suomalaiset urheilijamestarit hyppäävät Taksi Helsingin taksin kyytiin matkalla Olympiastadionilla sijaitsevaan TAHTOON.

Taksi Helsinki on suomalainen taksiyhtiö, jonka tärkein tehtävä on varmistaa taksipalveluidensa laatu, turvallisuus ja saatavuus. Taksi Helsinki on myös Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, jonka luotettavaan kyytiin hyppää videosarjassa mm. autourheilutähti Heikki Kovalainen, ex-lentopalloammattilainen Riikka Lehtonen ja moukarinheiton Euroopan mestari Olli-Pekka Karjalainen. Heidän uraansa on mahtunut paljon sellaisiakin hetkiä ja tunteita, joita nämä urheilijat eivät aikaisemmin ole julkisesti avanneet. Nyt turvallisessa taksikyydissä uraa ja elämää pohditaan harvinaisen avoimesti.

TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori on iloinen yhteistyön myötä syntyneestä videosarjasta:

  • Taltioimassamme sarjassa urheilijat avaavat poikkeuksellisen avoimesti omaa uraansa. Taksikyydistä syntyi nopeasti turvallinen tunne urheilijamestareille, jonka myötä he halusivat jakaa oman elämänsä ajatuksia varsin avoimesti. Syntynyt sisältö on urheilukulttuurisesti merkittävää sen aitouden ja rehellisyyden vuoksi. Suuri kiitos ja arvostus näille urheilusankareille ajatustensa jakamisesta suomalaisille.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa taksin kyydissä on autourheilutähti Heikki Kovalainen, F1-sarjan Unkarin GP:n voittaja vuodelta 2008. Kovassa nousukiidossa ollut ura sai kuitenkin yllättäviä käänteitä, joiden tuntoja ja oppeja elämään Kovalainen avaa taksimatkan aikana.

Sisältöjen mahdollistamisen taustalla on TAHDON ja Taksi Helsingin yhteinen missio viiden tähden palvelukokemuksesta. TAHDON Olympiastadionilla sijaitsevat näyttelyt ovat ainutlaatuinen kulttuuripalvelu, jonka jokainen kävijä kokee omanlaisenaan. Myös taksikyyti kiireessä, matkalla juhliin tai vaikka elämän tärkeimpään hetkeen on aina joka kerta erilainen kokemus. Yhteisenä nimittäjänä on se, että asioiden täytyy sujua ja ihmisen täytyy kokea arvostusta palvelua käyttäessään.

Taksi Helsingin Head Of Sales and Marketing Suvi Viitala korostaa turvallisuuden ja laadun merkitystä palvelukokemuksessa:

  • Yhteistyömme ja tuottamamme videosarja on täydellinen osoitus toiminnastamme – meidän täytyy jokaisella kerralla olla luottamuksen arvoisia. Sisällöissä tarjoamme katsojalle pääsyn tähän ainutlaatuiseen hetkeen, kun urheilijamestari on kyydissämme Olympiastadionilla sijaitsevaan TAHTOON. Kuljettaja ei ainoastaan vie turvallisesti perille, vaan hänellä on myös valmius inhimillisiin keskusteluihin elämästä.

Katso videosarjan ensimmäinen jakso kokonaisuudessaan Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON pääyhteistyökumppani Sanoman is.fi-palvelussa!

Myös sarjan toinen osa, jossa Olli-Pekka Karjalainen avaa elämänsä käännekohtia, löytyy nyt is.fi-palvelusta.

Sarjan kolmannessa osassa uransa tähtihetkiä kuljettajalle avaa yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista lentopalloilijoista Riikka Lehtonen. Jakso löytyy nyt is.fi-palvelusta.

Lisätietoja:

Suvi Viitala
Head Of Sales and Marketing
Taksi Helsinki Oy
suvi.viitala@taksihelsinki.fi
puh. 050 566 9608

Jukka-Pekka Vuori
johtaja
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
jukka-pekka.vuori@tahtocom-staging.test.cchosting.fi
puh. 050 598 7064

TAKSI HELSINKI on perustettu vuonna 1989 nopean ja joustavan datajärjestelmän kehittämiseksi. Yrityksen omistavat noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää sekä Helsingin Taksiautoilijat ry. www.taksihelsinki.fi

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen ydin on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyvät Urheilumuseon näyttelyt, tietopalvelu ja arkisto. TAHDOSSA toimii myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista.