20.5.2024

TAHTO: tilanvuokraus ja kokouspalvelut

  • Blogi

Monipuoliset tilat historiallisessa ympäristössä

Tarjoamme ainutlaatuisia tiloja, jotka soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin ja kokouksiin. Olympiastadionin sydämessä sijaitsevat tilamme yhdistävät modernin mukavuuden ja rikkaan urheiluhistorian. Järjestä tapahtumasi paikassa, jossa urheilun suuruudet ovat kohdanneet.

Tilojemme monipuolisuus mahdollistaa niin pienet kokoukset kuin suuret seminaaritkin. Kaikki tilamme on varustettu nykyaikaisella teknologialla ja tarjoavat miellyttävän ympäristön niin työskentelyyn kuin viihtymiseenkin.

Kokouspalvelut räätälöityinä tarpeidesi mukaan

Meillä on kattava valikoima palveluita, jotka tukevat tapahtumasi järjestämistä alusta loppuun. Tarjoamme teknistä tukea ja henkilökunnan apua tapahtuman aikana. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä, jotta ne vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka ylittää odotuksesi. Meillä on vuosien kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota ensiluokkaista palvelua.

Vastuullisuus ja kestävyys tapahtumien ytimessä

Meille on tärkeää, että tapahtumien järjestäminen on kestävällä pohjalla. Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset ja suosimaan kestäviä käytäntöjä kaikessa toiminnassamme. Tämä näkyy muun muassa materiaalivalinnoissamme ja jätteenhallinnassamme.

Valitsemme tapahtumiin aina ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja kannustamme myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Uskomme, että pienilläkin teoilla on merkitystä ja että yhdessä voimme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme.

Elämykselliset näyttelyt osana tilaisuuttasi

Kun järjestät tapahtuman meillä, tarjoamme mahdollisuuden yhdistää siihen kulttuurisia elämyksiä. Vieraasi voivat tutustua urheilumuseomme näyttelyihin, jotka kertovat suomalaisen urheilun tarinaa menneisyydestä nykypäivään.

Näyttelymme tarjoavat inspiroivia hetkiä ja ainutlaatuisia keskustelunaiheita tapahtumasi lomassa. Ne elävöittävät kokousta tai seminaaria ja tarjoavat vieraille mieleenpainuvia kokemuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit