18.10.2022

St1 mukaan mahdollistamaan TAHDON ympäristöaiheista näyttelyä

  • Uutiset

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON kumppaniverkosto vahvistuu entisestään, kun energiayhtiö St1 liittyy mukaan mahdollistamaan ainutlaatuisia sisältöjä kulttuurikeskuksen toiminnassa. Yhteistyön myötä St1 osallistuu marraskuussa avautuvan ympäristöä, kestävää kehitystä ja ilmastonmuutosta käsittelevän vaihtuvan näyttelyn toteuttamiseen.

St1 on viimeisen parin vuosikymmenen aikana kehittynyt energiakonserniksi, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. St1 on suomalaisessa omistuksessa oleva energiayhtiö, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. St1 työskentelee päämäärätietoisesti visionsa saavuttamiseksi investoimalla energiasiirtymään ja kehittämällä samalla maailmanluokan asiantuntemusta energia-alalta.

St1 tunnetaan myös poikkeuksellisen pitkäaikaisesta yhteistyökumppanuudesta Suomen Hiihtoliiton kanssa, ja se on ollut merkittävällä tavalla mahdollistamassa suomalaisen hiihtourheilun menestystä vuodesta 2001 alkaen.

TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori haluaa nostaa esiin St1:n merkitystä suomalaisessa urheilukulttuurityössä:

”St1:llä on pitkäaikainen rooli suomalaisten rakastaman lajin ja sen menestyksen mahdollistamisessa. Tämä on tukenut myös suomalaista urheilukulttuurityötä. Me suomalaiset tarvitsemme urheilun tuomaa energiaa jokaiseen päiväämme.”

Marraskuussa avautuva uusi ympäristöä, kestävää kehitystä ja ilmastonmuutosta käsittelevä vaihtuva näyttely on tuore yhteiskunnallinen avaus TAHDON toiminnassa. Näyttely kertoo ja havainnollistaa urheilu- ja liikuntakulttuurin yhteyden ympäristömme haasteisiin ja ratkaisuihin. Urheilun yhteistyökumppaneilla on iso rooli näissä ratkaisuissa.  Esimerkiksi Hiihtoliittoa St1 tukee hiilijalanjälkilaskennassa sekä paikallisseurojen sitouttamisessa Hiihtoliiton ilmasto- ja ympäristöohjelmaan.

St1 Oy:n B2B myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Reinekari korostaa TAHDON ympäristö- ja ilmastoteeman merkitystä:

”Ilmastonmuutos ja energiakriisi vaikuttavat toimialaamme voimakkaasti ja myös St1 elää siirtymävaihetta. Tarvitsemme kestävälle kasvulle lisää uudenlaisia tukipilareita, jotka varmistavat kannattavan liiketoiminnan tulevaisuudessa. Visiomme hengen mukaisesti olemme tunnistaneet strategisia päämääriä, joilla voimme saavuttaa tavoitteet ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi: investoimme energia-alan muutokseen varmistaen samalla kassavirran riittävyyden. Tavoittelemme kaikilla toimenpiteillämme positiivista yhteiskunnallista vaikutusta. TAHDON näyttelyn teemat ovatkin meille erittäin tärkeitä ja olemme ylpeitä voidessamme olla mahdollistamassa näyttelykokonaisuutta.

TAHDON ja St1:n asiakkaille sekä sidosryhmille yhteistyö näyttäytyy ainutlaatuisena sisältönä digitaalisissa kanavissa ja näyttelyissä. Uusi vaihtuvan näyttelyn nimi ja konsepti julkistetaan loppusyksystä 2022.

Lisätietoja:

Mikko Reinekari
B2B myynti- ja markkinointijohtaja
St1 Oy
mikko.reinekari@st1.com
puh. 010 557 4713

Jukka-Pekka Vuori
johtaja
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
jukka-pekka.vuori@tahtocom-staging.test.cchosting.fi
puh. 050 598 7064

St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1290 St1- ja Shell-huoltoasemaa ja kaasun tankkauspistettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1200 henkilöä. www.sti.fi

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen ydin on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyvät Urheilumuseon näyttelyt, tietopalvelu ja arkisto. TAHDOSSA toimii myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista.