4.11.2023

Mika Häkkisen äänikirjan julkistamistilaisuus TAHDOSSA

  • Uutiset

Storytelin ja TAHDON yhteistyöstä syntyi ”Adelaide ’95 – Törmäys, joka muutti Mika Häkkisen elämän” -äänikirja, joka on kuunneltavissa Storytel-palvelussa. Otteita äänikirjasta voi kuunnella myös TAHDON näyttelyssä joko kypärä päässä tai kuulokkeet korvilla. Kirjan on kirjoittanut ja lukenut monivuotinen formulaselostaja ja toimittaja Oskari Saari. Äänikirjassa kuullaan myös itse Mika Häkkisen aitoja kertomuksia kuoleman porteilta maailman huipulle.

Storytel järjesti äänikirjan julkistamistapahtuman kutsuvieraille TAHDOSSA. Tilaisuus veti paljon väkeä sekä mediaa. Paikalla oli formula-alan ihmisiä, kuten entinen F1-kuljettaja Heikki Kovalainen sekä formulatoimittaja Erkki Mustakari.

Tilaisuudessa Oskari Saari kertoi äänikirjan tekoprosessista ja siitä, kuinka hänellekin tuli esiin paljon uusia asioita Mika Häkkisen Adelaiden onnettomuudesta ja siitä seuranneista asioista. Heikki Kovalainen kertoi Häkkisen olleen hänen ensimmäinen idolinsa ja mikä teki hänestä niin kovan formulakuljettajan.

TAHTO suosittelee kuuntelemaan äänikirjan!