4.4.2023

KEVÄÄN ULKOTREENIKAUSI AVATTU – TAHDON EDUSTALLA LAPPSETIN ULKOKUNTOSALI KAIKKIEN KÄYTÖSSÄ

  • Tapahtumat ja yleisöopastukset

  • Uutiset

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO sekä leikki- ja liikuntavälineitä, kadunkalusteita sekä aktiivisia teemapuistoja suunnitteleva ja toteuttava Lappset ovat avanneet kaikille veloituksettoman ulkokuntosalin TAHDON edustalle. Ulkokuntosali on auki 24/7 ja laitteet ovat kevään ajan vapaasti käytettävissä TAHDON edustalla Olympiastadionilla.

TAHDON pääoven edessä sijaitsevalle tasanteelle on rakennettu poikkeuksellinen ulkokuntokeskus. Harvan ulkokuntosalin näkymä on yhtä visuaalinen ja ikoninen. Lisämotivaatiota treeniin tuo upea näkymä Olympiastadionille ja taivaalle nousevaan torniin. Tässä kuntosalissa on mahdollista toteuttaa laadukas ja monipuolinen koko kehon treeni. Viidessä Lappset Sisu Fitness-ulkokuntosalilaitteessa voi treenata kahdeksaa eri liikettä.

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori toivottaa kaikki tervetulleeksi treenaamaan TAHDON edustalle:

  • Olemme yhdessä Lappsetin ja Urheiluopistosäätiön kanssa lisänneet näyttelyidemme toiminnallisuutta merkittävästi. Asiakaspalaute erilaisista liikunnallisista pisteistä on loistavaa ja haluamme jatkaa tätä kulttuurikeskuskokemusta tarjoamalla kaikille mahdollisuuden oman kunnon kohottamiseen TAHDON edustalla, kiistattomasti Suomen upeimmalla ulkotreenipaikalla!

Suomalainen, voimakkaasti kansainvälistynyt ja vuonna 1970 perustettu Lappset on perheomisteinen suomalainen yhtiö, jonka tarkoituksena on lisätä hyvinvointia maailmassa luomalla innostavia alueita, jotka kannustavat koko ihmiskuntaa aktiivisuuteen. Lappsetin unelmana on vahvistaa yli miljardin ihmisen sydäntä vuoteen 2030 mennessä.

Lappsetin johtajan Erkki Ikäheimon mukaan TAHDON edustalle nouseva ulkokuntosali on sijaintinsa puolesta maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen.

  • Olemme yhdessä TAHDON kanssa pystyneet laitteillamme vahvistamaan jo kymmenien tuhansien näyttelyvieraiden sydäntä museon näyttelyissä. Nyt haluamme mahdollistaa suomalaisille ainutlaatuisia liikuntakokemuksia kiinnostavassa ja ainutlaatuisessa paikassa. Toivottavasti mahdollisimman monet löytävät tämän mahdollisuuden kevään aikana!

Nyt Olympiastadionilla avautunut ulkokuntosali on kaikkien vapaasti käytettävissä ympäri vuorokauden aina toukokuun alkupäiviin saakka. Seuraa Kulttuurikeskus TAHDON somekanavia, joissa kerrotaan tarkemmin viikkojen teemakampanjoista ja treenivinkeistä. Lisätietoa löytyy myös TAHTO Shopista.

Liike lähtee TAHDOSTA.

Lisätietoja:

Susanna Rantala
asiakas- ja myyntipäällikkö
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
p. 044 491 0415

Saila Wilhelmsson
markkinointipäällikkö, Suomi
Lappset Group Oy
p. 044 4938227