23.8.2023

Helo ja Kastor tuovat saunan TAHTOON

  • Uutiset

Tiedote 23.8.2023

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA avautuu 22.9.2023 uusi ihmisen kehoa ja mieltä käsittelevä Hikeä, huvia ja hyötyä -näyttely. Suomalaisessa kulttuurissa ihmisen hyvinvointia ei voi ohittaa ilman saunaa. Näyttelyyn liittyen Helo ja Kastor -kiuasbrändejä markkinoiva suomalainen Sauna 360 Oy ja TAHTO aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on tuoda esille saunan terveysvaikutuksia.

Mikä motivoi meitä liikkumaan? Kenties kirkastuva mieli, ehkä parempi kunto. Monelle inspiraation lähde on ulkoilutettava koira tai hauskanpito kavereiden kanssa. Liikunnan myönteiset vaikutukset kehoon ja mieleen ovat kiistattomat, ja sen takaavat riittävä palautuminen ja lepo.

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori avaa yhteistyön taustoja:

Ihmisen keho ja mieli tarvitsee kehittyäkseen lepoa ja palautumista. Sauna on suomalaisille todellinen rentoutumisen paikka, jota urheilijat historiamme aikana ovat hyödyntäneet monin tavoin luoden kattavan luvun suureen suomalaiseen urheilun tarinaan. On hienoa päästä kertomaan tätä tarinaa yhdessä Sauna 360 Oy:n kanssa.

Suomalaisen Sauna360-konsernin tuoteportfolio sisältää useita vahvoja saunatuotemerkkejä, joita toimitetaan sekä asuin- että liikehuoneistojen saunaprojekteihin maailmanlaajuisesti. Terveiden elämäntapojen edistäminen ja niistä viestiminen on olennainen osa saunan markkinointia.

Sauna 360 Oy:n toimitusjohtaja Pekka Lettijeff avaa nyt alkavaa yhteistyötä TAHDON kanssa:

Sauna 360:n intohimoinen suhtautuminen saunaan ja hyvinvointiin, vankka käsityöperinne ja syvällinen tietämys uudistavat saunatoimialaa. Valmistamme aina huippulaadukkaita saunatuotteita tärkeäksi osaksi terveellistä elämää. TAHDON ihmisen kehoa ja mieltä käsittelevä Hikeä, huvia ja hyötyä -näyttely on teko näiden asioiden edistämiseksi.

Yhteistyö näkyy tulevassa Hikeä, huvia ja hyötyä -näyttelytilaan rakentuvassa saunassa, joka avaa näyttävällä tavalla saunan liikunta- ja urheilukulttuurista merkitystä sekä sen monipuolisista, tutkituista terveysvaikutuksista ihmisen kehoon ja mieleen. Tämän lisäksi hyvinvointisisällöt näkyvät kattavasti Helon ja Kastorin sekä TAHDON kanavissa.

Lisätietoja:

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO: johtaja Jukka-Pekka Vuori, puh. 050 598 7064

Sauna 360 Oy: Toimitusjohtaja Pekka Lettijeff, puh. 040 841 2309 tai Inhouse Sales Manager Julia Niemi, puh. 040 543 6070