20.5.2024

Edullista tekemistä Helsingissä: TAHDON päänäyttely

  • Blogi

Koe urheiluhistoriaa edullisesti

Urheilun ystäville ja historiasta kiinnostuneille Helsingissä tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus tutustua urheilun kiehtovaan maailmaan ilman, että se rasittaa lompakkoa. Olympiastadionilla sijaitseva näyttelykeskus TAHTO tarjoaa monipuolisia elämyksiä, jotka vievät kävijät ajassa taaksepäin tutkimaan urheilun merkittäviä hetkiä ja saavutuksia.

Näyttelymme ovat suunniteltu niin, että jokainen vierailija löytää jotakin mielenkiintoista – olipa kyseessä sitten vanhojen mestareiden tarinat tai urheiluvälineiden kehityskaari. Pääsymaksut on pidetty maltillisina, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan tarjoamistamme kulttuurielämyksistä.

Ympäristötietoisuus ja kestävä kehitys

Meille on tärkeää, että toimintamme on kestävällä pohjalla niin kulttuurisesti kuin ympäristönkin kannalta. Näyttelyissämme käytetään uudelleenkäytettäviä materiaaleja ja rakenteita, mikä vähentää jätteen määrää ja edistää kestävää kehitystä. Tämä ei ainoastaan suojaa ympäristöä, vaan myös tarjoaa vierailijoille opetuksellisen näkökulman kestävyyteen.

Kestävän kehityksen periaatteet näkyvät myös museomyymälämme tuotevalikoimassa. Valitsemme tuotteet, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja tukevat kestävää kulutusta, joten vierailijat voivat tehdä ostoksia hyvällä omallatunnolla.

Elämyksiä kaikenikäisille

Näyttelymme tarjoavat kiinnostavaa sisältöä niin lapsille kuin aikuisillekin. Interaktiiviset osiot ja vaihtuvat teemanäyttelyt pitävät huolen siitä, että jokainen käynti tarjoaa uutta opittavaa ja koettavaa. Erityisesti perheet löytävät meiltä paljon yhteistä tekemistä, joka on sekä opettavaista että viihdyttävää.

Lisäksi järjestämme säännöllisesti työpajoja ja luentoja, joissa syvennytään urheilun eri aspekteihin tarkemmin. Nämä tapahtumat tarjoavat loistavan tilaisuuden oppia uutta ja saada uusia näkökulmia urheilun monipuoliseen maailmaan.

Helposti saavutettavissa

Olympiastadionin keskeinen sijainti Helsingissä tekee meistä helposti saavutettavan kohteen niin paikallisille asukkaille kuin kaupunkiin saapuville turisteillekin. Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, ja alueelta löytyy myös runsaasti pysäköintitilaa niille, jotka saapuvat omalla autolla.

Kävijöiden mukavuutta ajatellen alueella on myös kahviloita ja lepoalueita, joissa voi hetkeksi pysähtyä nauttimaan päivän antiin tai suunnittelemaan seuraavaa näyttelykohdetta.

Tervetuloa kokemaan urheilun historia ja nykypäivä meillä Olympiastadionilla – tarjoamme elämyksiä, jotka rikastuttavat niin mieltä kuin sieluakin, ja kaiken tämän edullisesti. Nähdään näyttelyissä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit