20.5.2024

Edullista tekemistä koko perheelle: Vietä päivä TAHDOSSA

  • Uutiset

Kiehtovat näyttelyt perheen pienimmille

Meillä on tarjolla monipuolisia näyttelyitä, jotka sopivat kaikenikäisille vierailijoille. Lapsille suunnatut interaktiiviset näyttelyt tarjoavat sekä opettavaisia että viihdyttäviä kokemuksia, jotka herättävät kiinnostuksen urheilun monipuoliseen maailmaan. Olympialaisten historiaa ja urheilusankareiden tarinoita esittelevät näyttelyt inspiroivat nuoria urheilun pariin.

Elämyksiä koko perheelle

Kun suunnittelet päiväretkeä, joka sopii kaikenikäisille, näyttelymme tarjoavat kiehtovia elämyksiä, jotka yhdistävät sukupolvet. Vanhemmat ja isovanhemmat voivat jakaa omia urheilumuistojaan nuorempien kanssa, luoden yhteisiä muistoja ja ymmärrystä urheilun historiallisesta ja kulttuurisesta merkityksestä Suomessa.

Tapahtumakeskuksessa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia, jotka sopivat koko perheelle. Tarkista verkkosivuiltamme löytääksesi sopivat tapahtumat, jotka rikastuttavat vierailuanne ja tarjoavat uusia näkökulmia urheilun maailmaan.

Vastuullinen ja kestävä kulttuurikokemus

Meille on tärkeää, että toimintamme on kestävää ja vastuullista. Näyttelyissämme pyrimme käyttämään uudelleen ja kierrättämään materiaaleja, mikä vähentää ympäristön kuormitusta. Tämä ei ainoastaan suojaa ympäristöä, vaan myös opettaa vierailijoillemme kestävän kehityksen periaatteita.

Museomyymälämme tuotteita on valittu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Voit siis tehdä ostoksia hyvällä omallatunnolla, tietäen että jokainen ostos tukee kestävämpää tulevaisuutta.

Hyödyllisiä vinkkejä vierailuun

Ennen vierailua kannattaa tutustua näyttelyiden aukioloaikoihin ja pääsymaksuihin verkkosivuillamme, jotta päivä sujuisi mahdollisimman sujuvasti.  Muista myös, että alueella on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, joten meidän luoksemme on helppo tulla kaikkialta kaupungista. Päivä meillä on paitsi edullinen myös helppo ja vaivaton tapa viettää laatuaikaa perheen kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit