7.11.2022

Senioritiistait TAHDOSSA

  • Tapahtumat ja yleisöopastukset

Senioritiistait tarjoavat nostalgisen aikamatkan menneeseen! Museolehtori esittelee tilaisuuksissa merkittäviä suomalaisia 1900-luvun urheilusankareita kokoelmiimme kuuluvien, upeiden valokuvien kautta. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kertoa omista urheilijoihin ja urheilutapahtumiin liittyvistä muistoista ja keskustella niistä yhdessä.

Katso aiheena olevat urheilijat kunkin tapahtuman kohdalta. Mukaan pääsee pääsylipulla tai Museokortilla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Senioritiistaisin 2 euron alennus eläkeläislippuun!

1.11. klo 10
Suomalaiset urheilusankarit valokuvissa: Tapio Rautavaara, Sylvi Saimo, Marja-Liisa Kirvesniemi, Olli Mäki ja Antti Hyvärinen. (Kesto 45–60 min.)

15.11. klo 10
Suomalaiset urheilusankarit valokuvissa: Eero Mäntyranta, Hannu Siitonen, Juha Mieto, Kaisa Parviainen ja Lasse Viren. (Kesto 45–60 min.)

29.11. klo 10
Suomalaiset urheilusankarit valokuvissa: Siiri Rantanen, Veikko Hakulinen, Veikko Kankkonen, Matti Nykänen ja Timo Mäkinen. (Kesto 45–60 min.)

13.12. klo 13
Miten monosta tuli mono? Tarinat ja muistot esineiden taustalla. Intendentti Riitta Forsman kertoo museon näyttelyssä olevien esineiden taustoja ja tarinoita. Opastuskierrokselle on myös mahdollista tuoda omia urheiluesineitään, joista voi yhdessä keskustella. (Kesto 30 min.)

10.1.2023 klo 13
”Mitä tarkoittaa ottaa ritolat?” Tarinat ja muistot esineiden taustalla. Intendentti Riitta Forsman kertoo museon näyttelyssä olevien esineiden taustoja ja tarinoita. Opastuskierrokselle on myös mahdollista tuoda omia urheiluesineitään, joista voi yhdessä keskustella. (Kesto 30 min.)

Tervetuloa!

Lisätietoja

  • Jonna Kokkola

    Museolehtori

    Museopedagogia ja tapahtumat, museo-opastukset sekä päiväkoti- ja koululaisvierailut

    Puh 044 788 3764