20.12.2022

Haemme viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

  • Uutiset

TAHDON logo

Haemme Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa tekemään monipuolista viestintää sekä pitämään somekanaviemme lankoja käsissään.

Työsi sisältää laajasti viestinnän eri tehtäviä: tuotat ja tilaat markkinointimateriaaleja, päivität ja kehität verkkosivuja, kirjoitat tiedotteita, tuet ja sparraat organisaatiomme asiantuntijoita ja yrityskumppaneitamme viestinnässä. Tuotat sisältöjä myös sosiaalisen median eri kanaviin ja hallitset somen mainostyökalut.

Tehtävässä tarvitaan kuvankäsittelyn ja taitto-ohjelmien perustaitoja, erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyvää englannin kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta ja osaamista viestinnän tehtävistä. Kiinnostus ja tietämys urheilusta, historiasta ja kulttuuri- ja/tai museoalasta helpottavat työntekoa.

Toivomme sinulta itsenäistä ja rohkeaa työotetta. Etsimme paitsi ammatillista osaamista, myös joukkoomme sopivaa persoonaa. Uskomme, että viihdyt kanssamme, mikäli sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, ideoita sekä intoa viestinnän kehittämiseen, uuden oppimiseen ja osaamisesi jakamiseen koko organisaatiolle.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa on tilaa kehittyä ja hyödyntää monipuolista osaamista. TAHDOSSA työskentelet urheilu- ja liikuntakulttuurin aitiopaikalla. Työpiste sijaitsee ikonisella Olympiastadionilla, Helsingin Töölössä. Lisäksi tarjoamme lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Tule mukaan rakentamaan urheilukulttuuria kanssamme!

Työaika on liukuva.

Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.1.2023 mennessä jukka-pekka.vuori@tahto.com.

Lisätiedot: Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON ja Suomen Urheilumuseosäätiön johtaja Jukka-Pekka Vuori (jukka-pekka.vuori@tahto.com tai p. 050 598 7064) 21.12. klo 12-15, 29.12. klo 12–15, 30.12. klo 12–15 ja 3.1. klo 12–15

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen ydin on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyvät Urheilumuseon näyttelyt, tietopalvelu ja arkisto. TAHDOSSA toimii myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista. Tutustu laajentuvaan toimintaamme tahto.com