19.9.2022

Finland❤️Manchester pop up -näyttely TAHDOSSA 19.9.–2.10.2022

  • Tapahtumat ja yleisöopastukset

  • Uutiset

Finland <3 Manchester Pop up -näyttely on esillä Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA 19.9.–2.10.2022.

Pop up -näyttelyssä on esillä muun muassa George Best, Wayne Rooney ja Münchenin lento-onnettomuus -aiheisia esineitä ja tarinoita. Lisäksi kuuluisan manchesterilaistaiteilija Stanley Chown teoksia on ensimmäistä kertaa nähtävillä Suomessa. Näyttely on ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään kansainvälistä jalkapallohistoriaa Helsingissä ja uudistuneessa kulttuurikeskus TAHDOSSA!

TAHDON kaikille avoin käsikirjasto on myös mukana näyttelyssä. Kirjastossa on esillä Manchester United aiheisia lehtiä ja kirjallisuutta.

Näyttelyn tuottavat yhdessä Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO ja Helsinki Red Room. Pääsymaksut 15/10 €. Sisäänpääsy onnistuu myös Museokortilla. Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät TAHDON näyttelyihin aina ilmaiseksi. Kirjastoon on ilmainen sisäänpääsy ma–pe.

Tervetuloa tutustumaan!

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen ydin on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyvät Urheilumuseon näyttelyt, tietopalvelu ja arkisto. TAHDOSSA toimii myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista.

Helsinki Red Room on Jere Virtasen yksityismuseo, jossa on yli 35 000 keräilyesinettä Manchester Unitedista. Tämä yksi maailman suurimmista jalkapalloaiheisista yksityismuseoista on kerännyt näkyvyyttä maailmalla, ja on tehnyt Jerestä yhden maailman tunnetuimmista kannattajista.